Ultieme Beleggers

De conversie van de online training ligt op dit moment op 10% van de aanwezigen. Na de opt in worden de deelnemers nog opgevolgd en komen ze nog op de lijst met een gratis video training met veel waarde.

Handleiding

De koude traffic wordt eerst opgewarmd en via een autoresponder gewezen op het aanbod zodat de conversie vele malen hoger is. Na de online training ontvangen ze een aanbod.

Boek Test

De meest gestelde vragen over de Bitcoin "Hoe verdien je geld met Bitcoin zonder technische kennis. Met gekoppelde upsell naar Online Training De meest gestelde vragen over de Bitcoin met hoge vergoeding

Renewable Race

Het is normaal dat je met veel vragen zit en wat is er nou mooier dan die te kunnen stellen en gelijk antwoord op te krijgen van een expert. Het is immers moeilijk om te beginnen als je nog vragen hebt.

WhatsNext Crypto

Wees de markt 1 stap voor met WhatsNext, of je nou wilt leren of gewoon wilt volgen – onze oplossingen helpen je naadloos naar je doel toe. In 2 jaar tijd is WhatsNext gegroeid tot één van de grootste financiële .

Boek Bijdrage

Wil je graag op een passieve manier (veel) geld gaan verdienen? Dan biedt het internet daar meerdere mogelijkheden voor. Door op een bepaalde manier een passief inkomen op te gaan bouwen.

Spreken met Impact

Deze online training leert je de belangrijkste tools die je nodig hebt om je eigen online bedrijf te starten. Je ontdekt in deze training hoe je zo snel en effectief mogelijk jouw impact & inkomen.

Spreken Eenmalig

Graag leert hij ook jou de belangrijkste inzichten die jij nodig hebt om te kunnen spreken vanuit je hart en door middel van presentaties hoog gekwalificeerde leads en klanten aantrekt.

Geld verdienen opties

Gelukkig zijn er ook voorbeelden van beleggers die er in geslaagd zijn mooie rendement te behalen, door te beleggen volgens een bewezen methode. Als u weet dat beleggen...

Spreken Bootcamp - 5

4 Dagen intensieve training in de zaal waarin je leert, oefent en feedback krijgt. Daarna word je 3 maanden lang elke week begeleid in meerdere LIVE groepscoaching sessies om het geleerde.

LIVE training

Verder gaan we het hebben over opties, delta's, theta's gamma's, psychologie, covered calls, short strangles en iron condors. Vervolgens gaan we de diepte in met opties en kijken.

Spreken + 5 termijnen

Als je aanwezig bent bij de online training dan krijg je de cursus: "Hoe je meer ideale coaching klanten vindt & aantrekt" er geheel GRATIS bij! Wees erbij en reserveer nu jouw plek.